Digifort Inspect


Vi vet att ni har världens bästa utvecklare, men ett extra par ögon skadar inte.
Schemalägg en scanning idag för att automatiskt upptäcka sårbarheter och andra felkonfigurationer!

Digifort Scanner

För att börja använda verktyget, följ dessa enkla steg:

  1. Välj vilken webbsida, eller webapp, som ska scannas.
  2. När scannern är färdig får ni en notifikation, i detta steg kan ni enkelt dela scanningsrapporten till er utvecklingsavdelning
  3. När alla alarm har åtgärdats, kan ni markera dem som åtgärdade genom att expandera ett alarm och trycka på "Fixed"-knappen.

Håll er webbsida säker

Genom att regelbundet scanna efter potentiella säkerhetsbrister och felkonfigurationer håller ni er webbsida säker. Varje gång en ny version av er sida släpps finns det en chans att en bugg eller säkerhetsbrist introduceras. Med vår scanner får du ständigt koll på nya problem som dyker upp. När era utvecklare är färdiga med åtgärderna kan ni schemalägga en ny scanning för att bekräfta så allt är fixat på korrekt sätt.

Snabb och lättförståelig

För att minimera påverkan på er sida samlar vår scanner in information på ett intelligent sätt. Detta innebär att er sida kommer fortsätta att fungera som vanligt medans sårbarhetscannern gör sitt jobb. Vår uppgift är att hjälpa er att hålla er sida säker, så vi inkluderar alltid en hjälpsam förklaring till hur man åtgärdar sårbarheter och buggar vi upptäckt.

Inte bara säkerhetsbrister

Förutom säkerhetsbrister från exempelvis OWASP Top 10 upptäcker vår scanner diverse felkonfigurationer. Det kan vara specifika säkerhetsåtgärder som missats eller olika typer av informationsläckage. Med hjälp av scannerns breda detekteringsförmåga får ni en komplett bild över vad som kan förbättras på er webbsida.

Testa vår tjänst, helt utan krav och få en ökad säkerhet

Testa vår scanner mot er webbsida och se om ni har några säkerhetsbrister som måste åtgärdas. Fyll i era kontaktuppgifter här så hjälper vi er komma igång med er första scanning.